Smokkeltocht

Flitsende zaklampen, vluchten voor de douane, achtervolgd worden door blaffende honden, rennen voor je leven …… en niet gepakt worden. Daar gaat het om bij de smokkeltocht.

Op zaterdag 30 oktober 2021, tijdens de Nacht van de Nacht, organiseert het Plaatselijk Belang weer een smokkeltocht. De start is bij het Kulturhus, vanaf hier vertrek je naar een onbekende locatie waar je verdere instructies krijgt. 

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Groepen vanaf 16 jaar zijn welkom vanaf 20.00 uur, voor betere spreiding. Groepen mogen bestaan uit maximaal 6 personen en voor groepen met deelnemers onder de 16 jaar moet er tenminste één volwassene mee lopen. Deelname is op eigen risico.

Kosten voor deelname zijn € 3,50 per persoon (contant op 30 oktober (graag gepast) of bij opgave van te voren). Van te voren inschrijven is verplicht (i.v.m. corona maatregelen) en dat kan t/m zaterdag 23 oktober bij Alien Mensink (Oude Schoolweg 4a) met onderstaande opgavestrook of door een email te sturen naar info@hoge-hexel.nl.

Let op: we organiseren graag weer iets voor onze jeugd. Als de corona maatregelen de smokkeltocht toch niet mogelijk maken, dan proberen we een alternatief te organiseren. We houden jullie hiervan op de hoogte via onze sociale media (Facebook, Insta). 

Het bestuur van het Plaatselijk Belang Hoge Hexel e.o.