Buurtpreventie Hoge Hexel appgroep

Er is opgemerkt dat er soms wat onduidelijkheden zijn in de “Buurtpreventie Hoge Hexel” app.

Kan een afbeelding zijn van ‎de tekst '‎WhatsApp םu Buurtpreventie‎'‎

Want wat hoort er in deze app thuis?
De Buurtpreventie Hoge Hexel app is opgezet in overleg met de Gemeente Wierden. In deze app worden zaken omtrent preventie (zoals: verdachte situaties, diefstal, inbraak, brandstichting, etc.) gedeeld. Belangrijk om te weten is dat politie ook in contact staat met deze app.

De regels / afspraken die destijds gemaakt zijn, zijn vastgelegd in https://www.wierden.nl/…/buurt-whatsapp-groepen_995.html. Berichten in deze app gaan naar zo’n 150 inwoners, Gemeente en Politie. Daarom is het van belang dat we proberen de app te beperken tot belangrijke berichten. Wat belangrijk is, is soms lastig te bepalen. Bij twijfel lees de regels/afspraken via bovenstaande link of vraag het even aan één van de beheerders.

Het idee voor een aparte app / Facebook groep waarin naast preventie ook ander leed gedeeld kan worden, is destijds geopperd, maar destijds niet doorgezet bij gebrek aan interesse. Deze interesse is vanavond wel uitgesproken en er is een “secundaire buurtpreventie app”opgericht. In deze “secundaire buurtpreventie app” kun je naast preventie ook bijvoorbeeld vermiste huisdieren, ander leed of initiatieven omtrent feestelijkheden delen.

Deelnemen aan de “secundaire buurtpreventie app?” Gebruik deze link WhatsApp-groep: https://chat.whatsapp.com/I6UkCCU866U0uYTP2Gc7dI