Sinterklaasfeest in Hoge Hexel gaat niet door!!

Wat hadden we ons verheugd op het Sinterklaasfeest in Hoge Hexel! En wat vinden we het jammer dat we hebben moeten besluiten, dat het niet verstandig is om het Sinterklaasfeest op woensdag 1 december door te laten gaan.Sinterklaas heeft een brief voor de kinderen in Hoge Hexel geschreven, die we bij deze graag willen delen.

Wat jammer, wat jammer.
Sinterklaas wilde zo graag naar Hoge Hexel komen. Dat komt, zoals jullie misschien gehoord hebben, dat ik dit jaar, verkleed als luisterpiet, langs de huizen ben gegaan om te luisteren. Alleen in Hoge Hexel waren er geen stoute kinderen. Dat vond Sinterklaas zo bijzonder dat ik het jullie kinderen, wilde vertellen. Omdat ik niet met de stoomboot ben meegevaren, want ik moest overal luisteren, ging er daar van alles mis. Eerst met de stoom machine. Daarna met de ruimte waar de cadeautjes waren opgeslagen. De sleutel was weg. Gelukkig is het op het laatste moment goed gekomen. Later was OZOSNEL ook nog zoek. Maar ook dat is goed gekomen. Toen schrokken we ons een hoedje en ik een mijter omdat alles wat we nodig hadden van chocolade was gemaakt. Dat kwam door de Chocoladepiet en de luisterpiet die stout zijn geweest. Het was allemaal verschrikkelijk. Nou, omdat jullie allemaal zo braaf waren wilde ik het persoonlijk komen vertellen. Tot ik hoorde dat er heel veel mensen ziek zijn. Toen heb ik ook een mondkapje opgedaan. Omdat niemand mij meer herkende werd ik verdrietig. Toen heb ik besloten om niet te komen. Dat vind ik heel jammer. Maar volgend jaar ben ik er.

Met de hartelijke groeten,
Sint Nicolaas

Tel jij met Sinterklaas af tot pakjesavond?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.