Kabouterwandeling, stormbaan en thuisblijvers BBQ

Deze zomervakantie er nog gezellig een middagje en avondje tussenuit? Gezellig op het terras van het Kulturhus, een leuke kabouterwandeling met de kinderen of ze laten ravotten op de stormbaan. Het kan allemaal bij het Kulturhus in Hoge Hexel.

14.30 – 16.30 uur: kabouterwandeling mét kaboutermuts, tasje met lekkers en opdrachtenboekje. Wist je dat er in Hoge Hexel kabouters wonen? Tenminste, dat denken we. want overal zien we kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. Kabouters zijn de hele dag druk! Waarmee? Dat ontdek je wanneer je de kabouterwandeling vanaf het Kulturhus loopt. Onderweg laten de kabouters je allerlei opdrachtjes doen.
Kosten: € 5.- per kind. Vooraf aanmelden is verplicht.

14.30 – 16.30 uur: stormbaan mét drinken en wat lekkers, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Een super gave hindernisbaan met verschillende obstakels die ervoor zorgen dat de baan een echte uitdaging is om doorheen te komen (voor de kleine kinderen is er een apart springkussen).
Kosten: € 5,- per kind. Vooraf aanmelden is verplicht.

16.30 – 20.00 uur: thuisblijvers BBQ. Ook niet weg deze zomervakantie? Of nog niet weg of misschien al terug? Kom dan gezellig naar de corona-proof thuisblijversbarbecue bij ons Kulturhus.
Kosten (excl. drankjes):
Kinderen tot 4 jaar: gratis.
Kinderen van 4 tot 10 jaar: € 7,50.
Vanaf 10 jaar: € 15,-. Vooraf aanmelden is verplicht.

Aanmelden kan tussen ma. 2 en ma. 9 augustus 2021 via de website van het Kulturhus. http://kulturhushogehexel.nl
Locatie activiteiten: Kulturhus Hoge Hexel – Nieuwe Schoolweg 5 – Hoge Hexel