Geef uw mening over vrijetijdsbesteding in de gemeente Wierden

De gemeente Wierden wil een aantrekkelijke gemeente zijn voor haar inwoners. Niet alleen als het gaat om het onderhoud van straten en groen, maar ook als het gaat om vrijetijdsbesteding. De gemeente Wierden houdt daarom een enquête over vrijetijdsbesteding onder haar inwoners, waarin onder andere de volgende vragen aan bod komen:

  • Is er genoeg te doen in de gemeente?
  • Weten mensen wat er allemaal te doen is?
  • Willen mensen op de hoogte gehouden worden?
  • Zoja, hoe willen mensen op de hoogte gehouden?

Hoe kunt u deelnemen?

Help de gemeente Wierden en haar partners (ondernemers, verenigingen etc.) een beter beeld te krijgen van uw wensen, zodat ze daar beter op aan kunnen sluiten. U kunt de enquête invullen via wierden.ikpraatmee.nl. Dit kost 5 tot 10 minuten van uw tijd. De enquête kunt u invullen tot en met zaterdag 30 september 2017.